Categories
edc review

Megane Sedan 1.3 Tce GPF EDC 140CP – Review | Gabi MARIAN

M-am întâlnit cu Megane 4 prima dată acum aproape 2 ani, când testam tot un sedan, tot cu EDC dar diesel. Apoi anul trecut, am avut prilejul să testez un Megane 4 hatchback, propulsat de un 1.2 Tce de 130cp. Review-ul său (unul din cele mai urmărite de pe canalul meu) este aici : https://youtu.be/eYfGwu3qkCA

Acum a venit vremea ptr update-ul la 1.3 Tce de 140 cp, despre care vă povestesc în clipul de mai sus.

#Review #Megane4 #13Tce

Dacă ți-a plăcut, un like și un share ar fi apreciate. Ca să fii la curent cu viitoarele review-uri sau teste, nu uita să te abonezi la canalul meu!

Credit audio :
–––––––––––––––––––––––––––––––––
What Do You Mean (feat. Celeste Collins) by Pold https://soundcloud.com/pold-music Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported — CC BY-SA 3.0 Free Download: http://bit.ly/WhatDoYouMean-Pold Music promoted by Audio Library https://youtu.be/WPmYW27N8JY
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Mă găsiți aici :
– Facebook – https://www.facebook.com/gabrielconst…
– Blog – http://gabimarian.blogspot.ro/
– Instagram – https://www.instagram.com/gabimarian

12 replies on “Megane Sedan 1.3 Tce GPF EDC 140CP – Review | Gabi MARIAN”

Salutare, am achizitionat de curand si eu acest model, 1.3 tce 115 cai. Sunt destul de multumit dupa cei 3600 de km parcursi. Consumul este decent, am o medie de 7.8 daca nu ma insel. Singurul minus pe carr il si aud e atunci cand schimbi primansi a 2-a treapta in special e ca auzi turbo dar nu suierand ci un sunet metalic mai degraba. A mai patit cineva?

O mașina foarte reusita si frumoasa din toate punctele de vedere !
Un design superb , evolutie , tehnologie avansata …o masina cu care ne putem mandri deoarece este un Renault !
Mi.as lua aceasta masina , fara doar si poate …
Si am o parere foarte buna despre ea !
Bravo celor de la Renault !
Au facut inca o data o treaba excelenta !

Referitor la culorile ambientale: exista mai multe culori sau sunt doar cele care apartin diferitelor moduri de condus?

Salut! Poti sa-mi spui te rog cum ai facut să apară jocul acela de lumini din faruri ?(minutul 2:16) Eu am tot un Megane, exact ca acela din videoclip, dar farurile se aprind normal cand apăs pe cartelă.

Buna Gabi, aproape bun materialul realizat, dar mi-ar fi placut sa vorbesti mai mult despre partea tehnica : suspensi, consum efectiv etc. Cat despre dotari, in anul 2019 sa nu ti se para important pilotul automat ( adaptiv) mi se pare o eroare. Nu vreau sa fiu critic (imi cer scuze daca asa pare), dar ai omis sa vb despre multe alte lucruri care exista in echiparea acestei masini. Detin una de trei luni, si personal sunt f multumit de ea. Eu o recomand. Cu respect, unul dintre cei care vizualizeaza genul acesta de prezentari.

O am de 2 luni cu aceeasi motorizare(cutie manuala) . E genial motorul dar mi am permis doar echiparea business . Nota 20. Trage bine dar 160km cu 190km/h constant au terminat juma' de rezervor 😂 . Nu e rau deloc.

Foarte aratoasa masina….acest motor are si filtru de particule?e adevarat ca si el consuma ceva ulei ca 1.2 tce?ms

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.